Terveydeksi? osa 2/4

Liikun sotatantereella. Taistelu käydään litran laukusta, parin neliön pinta-alasta ja vastuusta. Haavottuneita ei lasketa eikä kuolleita tilastoida. Alueella, jolla on 500 kertaa todennäköisempää törmätä terveyttä vahingoittavaan viestiin kuin hyvinvointia tukevaan.

Lupasin jatkaa Alfasta ja Omegasta

Useimmat ihmiset sietävät ravitemustyypistään riippumatta: spelt, speltistä valmistetut tuotteet (Suomessa ansioitunut asian esille nostaja http://sunspelt.fi/fi/   Tämä ei ole maksettu mainos 🙂 ) ohraa, seesaminsiemeniä, viikunoita, vihreää salaattia. Luomuvihannekset ja marjat yleisesti, luomusoijatuotteet, soijamaito. Kaikki pavut ja herneet, peruna, kasviperäiset proteiinit

Greens

Flickr by Gideon

Kaikille sopimattomia

Puhdistettu sokeri, puhdistettu vilja, valkoinen vehnä, liian paljon suolaa, keinotekoiset aromit ja makeutusaineet, väriaineet, säilöntäaineet, säteilytetyt ruoka-aineet. Teollisesti tuotetut vihannekset ja hedelmät, pikaruoka, liiallinen eläinproteiini.

Ongelmallisia kaikille

Kananmunaa sisältävät tuotteet, kovetettu rasva. Kevyttuotteet, koska ne ”valehtelevat” keholle eikä keho pysty sulattamaan niitä kokonaan. Mikroaaltouunissa lämmitetty ja/tai valmistettu ruoka. Siinä ei ole mitään energiaa jäljellä. Halutessasi lue lisää mikrosta

http://curezone.org/foods/microwave_oven_risk.asp

Sukianto Hamzah kuvasi mitä tapahtuu, kun samanlaisia kasveja kasteltiin tavallisella tai mikrossa käytetyllä vedellä.

Microwaved Water And The Effects On Plants : Day one. Microwaved Water And The Effects On Plants : Day five. Microwaved Water And The Effects On Plants : Day nine. Flickr by Sukianto Hamzah

Mitä luulet pikkuvauvassa tapahtuvan, kun häntä ruokitaan mikrossa lämmitetyllä äidinmaidonkorvikkeella?

Mikroaaltouuni kelpaa vain tiskirätin desifiointiin ja kaurapussin lämmittämiseen. Sen hartia- ja selkälämmittimen. Siihen voi käyttää myös kissaa.

microvawe_

Flickr by Capes Treasures

Tiesitkö, että kissa menee asunnossa aina sellaisiin paikkoihin missä ihmisten ei ole hyvä olla, nukkua, työskennellä..

Vastuusta

Maha ja mitä sinne menee. Iho ja mitä sille laitat. Sen mukaan sairastut tai sitten et. Otatko vastuun itsellesi vai oletko lääke- ja elintarviketeollisuuden uhri? Haetko itse kokeilemalla, mikä juuri sinulle sopii vai odotatko ”tieteellistä näyttöä” ja pelastusta virallisesta totuudesta? Ja uskallatko kysyä itseltäsi mikä on vaivani syy ja kuunnella kehosi vastausta?

Ei se kuu missään eläinradalla liiku

Ei tietenkään. Kuu ei vaeltele tähdistöstä toiseen. Kyllä kaikki pysyy taivaalla paikallaan suhteessa toisiinsa. Tällä ei ole myöskään tekemistä vuosisatojen kuluessa tapahtuneissa avaruudellisissa asentomuutoksissa. On vain huomattavasti yksinkertaisempaa sanoa Kuu Oinaassa tms kuin  ”kun maapallo kiertää auringon ympäri, aurinko maasta nähtynä pysyy kuukauden kussakin eläinradan merkissä. Kuu kiertää radallaan maan ympäri saman eläinradan läpi 29,3 vuorokauden aikana viipyen kussakin merkissä 2-3 päivää ja kun se on  xxx asteen kulmassa, vaikutus maan päällä ihmiskehossa tuntuu…..” Kehon eri osat ovat aktivoituneina kuun aseman mukaisesti. Esimerkiksi polvivaivat muistuttavat itsestään kaurispäivinä.

Zodiac: 09 Virgo - 10 Libra - 11 Scorpio  (from right to the left) Flickr by Peter

Jatketaan kuun vaiheita

Kuu Neitsyessä 5.-7.6. (2.-4.7 ja 30.-31.7 jne) elementti maa, kasvinosa juuri ja ravinnon laatu suola. Suolaominaisuudet ravitsevat verta. Saattaapi tehdä suolaista mieli. Jos vaivoja korkeasta verenpaineesta, kannattaa nyt pidättäytyä. Aktiivinen kehonosa maha, suolisto, veri, hermot ja haima. Herkillä ihmisillä herkästi ruuansulatusvaivoja. Kannattaa välttää rasvaisia ja raskaita aterioita. Kasvavassa kuussa ruuansulatusta vahvistavat toimet nyt suotuisia. Näinä päivinä kaikenlaisten nippelitehtävien hoitaminen on helppoa.

Kuu Vaa’assa 8.-9.6. (5.-6.7 ja 1.-3.8 jne) elementti ilma,  kasvinosa juuri ja ravinnon laatu rasva. Rauhasjärjestelmä. Katso edellinen postaus.  Aktiivinen kehonosa lantionseutu, virtsarakko ja munuaiset. Kylmällä kalliolla istuminen on myrkkyä näinä päivinä. Pidä tämä kehonalue lämpimänä. Juo paljon klo 15-17 välillä. Rakko ja munuaiset kiittävät perusteellisesta huuhtelusta. Munuaistesi vahvistamisesta nyt saat runsaan palkkion hyvinvointina.

Kuu Skorpionissa 10.-11.6 (7.-9.7 ja 4.-5.8 jne) elementti vesi, kasvinosa lehti, ravinnon laatu hiilihydraatti. Leipä maistuu. Jos olet ylipainoinen tai lihot helposti, näinä päivinä hiilihydraattipommeja kannattaa välttää. Vaikutus hermojärjestelmään. Aktiivinen kehonosa sukupuolielimet, virtsanjohdin. Jos milloin niin nyt kylmän saanti persauksille on pahasta. Kaikille lääkeyrteille erinomainen keruu- ja myös kylvöajankohta.

Älä usko. Tutki. Kuuntele. Hanki omaa kokemusta, omia havaintoja.

Ensi viikolla Kuu Jousimiehessä, Kauriissa ja Vesimiehessä.

Siihen asti, hei taas!

PS. Tiedoksi, facebookissa on sekä ryhmä että fanisivu Kuusta kuuhun 🙂

Kategoria(t): kuu, kuun rytmi, kuun rytmit, Kuun vaikutus, terveys Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Terveydeksi? osa 2/4

 1. Altti sanoo:

  Tuo mikroaaltouunijuttu on täyttä huuhaata, amerikkalaisen koulutytön kotitehtävä ja lisäksi kuvaväärennös.
  http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2011/05/antti-heikkilan-vaarallinen.html

  • riturimpeli sanoo:

   Kiitos kommentistasi!
   Olet varmaankin perehtynyt sveitsiläisen tohtorin ja tiedemiehen Hans Ulrich Hertelin tutkimukseen mikroaalloilla valmistetun ruoan vaikutuksesta ihmisen vereen ja fysiologiaan. Tuloksista ilmeni, että ruoan valmistaminen mikroaalloilla muutti ravintoaineita niin että muutoksia tapahtui myös koehenkilöiden veressä, jossa ilmeni terveyden rappeutumista osoittavia muutoksia.
   En kiellä leikkimästä enkä kehota leikkimään terveydellä.
   Jokainen valitkoon itse mitä ja kenen kirjoituksia mistäkin aiheesta lukee, mistä ottaa selvää, mitä käsityksiään kyseenalaistaa ja/tai vahvistaa ja mistä hankkii omaa kokemusta.
   Älä minua usko. Usko itseäsi.
   Kaikkea hyvää kesääsi!

   • Altti sanoo:

    Kuulostaa huuhaalta. Monissa tutkimuksissa on osoitettu, että mikroaaltouunilla lämmitettäessä ravinteet säilyvät jopa paremmin kuin uunissa lämmitettäessä tai paistamalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s