Pahoja tapoja ja rönsyriitoja

Kevät paljastaa sen, mikä on talven pimeydessä ollut helppo unohtaa. On harmaita ikkunoita, villakoirakenneleitä ja monipuolista roinaa siellä ja täällä. Ulkoisesti ja sisäisesti. Onko sinulla pahoja tai huonoja tapoja? Omasta mielestäsi? Rööki, karkinmässytys, keksinmussutus, bissen litkiminen, facetus, sohvaperunuus… kynsienpureskelu! On se mitä tahansa, nyt ei ole aika tehdä sille yhtään mitään. Kun kasvavan kuun aikaan ei ole kitkemisen aika, kaikki mitä yrität kitkeä, kasvaa entistäkin vahvempana. Tämä jatkuu vielä 15.4 asti, jolloin on täysikuu. Kuu kasvaa taas 30.4-13.5, jolloin ei myöskään kitketä.

Google kuvapalvelu by hugequestions.com/

Paha tapa pannaan!

Haluatko tavastasi todella eroon? Miksi? Kirjoita 20 syytä. Ja huomenna uudestaan. Kirjoita listaa vielä 25.4. asti, älä tee mitään muuta. Paitsi jos haluat. Etsi vaikka tietoa tai vertaistukea netistä, miten jotkut ovat tapansa nujertaneet. Mitä tehneet ja silleen. Kolmena päivänä ennen mustaa palloa kalenterissa hyvästele vanha tapasi. Huhtikuussa siis 26.-28 päivinä (toukokuussa 25.-27 päivät, kesäkuussa 24.-26 päivät) Tapa on henkitoreissaan eikä elvy enää lopettamispäätöksesi alta. Uuden kuun päivästä eteenpäin olet vapaa siitä. Jos retkahdat, toista vanhoina päivinä. Ja se siitä vaikka olisi vaivannut iät ajat.

Rönsyriidat

Näitä ovat ne riidat, joihin liitetään luvuttomat ja monisyiset vanhat hapinat, teot ja teottomat, sitkut, mutkut, juupas-eipäkset, eikut- kylläpät, et oot- ootpakset ja kaikki mikä on joskus mennyt vikaan eikä sitä ole selvitetty tuoreeltaan. Kun sinä sitä ja kun et sitä.. ja sitten vielä… tuttua?

 

Google kuvahaku by chase3000.com

Mitään rähinöitä, urputuksia, suhdekiemuroita tai sovittelujuttuja ei maksa vaivaa käsitellä kasvavan kuun aikaan. Se on kuin yrittäisi sammuttaa bensalla tulipaloa. Ei pysytä asiassa ja rönsyä riittää. Toivottoman turhauttavaa se on mahdollisille mukana oleville sovittelijoille tai muille ulkopuolisille. Sen sijaan

Post it (R)- terapia ja sovinto

Ota noita keltaisia Post it (R) lappuja. Tee tämä itse, yksin. Raapusta niihin riitojen aiheet, jäkätykset ja vastanapinat, fiilikset ja tuhinat. Anna kuohua. Pura kaikki lappuihin kasvavan kuun aikaan 15.4 asti tai 29.4->13.5. Ryhmittele samanaiheiset. Se on kuin yksi mustekalan lonkero. Hae ydin, mustekalan vartalo. Keri lonkerot vartaloon ja sinulla on siisti paketti. Sen kanssa toimi. Jos mukana sovittelijoita tai muita ulkopuolisia, sovi heidän kanssaan tapaaminen, joka osuu vähenevän kuun pariviikkoiselle, 16.-28.4 ja 15.-27.5. tai 11.-22.8.

Täydenkuun aikaan nauti elämästä ja vältä kontaktia riitakumppaniisi.

Vähenevän kuun aikaan, vaikeimmat tapaukset kituviikoilla 22.-28.4 ja 21.-27.5, nosta kissa pöydälle riitakumppanin kanssa. Mikä tahansa mustekalalonkerorönsyilysotku on selvitettävissä, kun lonkerot on typistetty, virta on tasapuolisesti vähissä ja oma pää ja sydän on selvä.

PS: Hiusten värjäysajankohdat

Väri tarttuu parhaiten 29.-30.4, 6.-8.5, (joilloin myös paras tukankatkaisupäivä, huom! koska tukka kasvaa tuolloin leikaten nopeasti, juurikasvu erottuu nopeasti, jos uusi väri poikkeaa monta sävyastetta omasta) 11.-13.5, 26.-28.5, 3.-4.6. (ks ed teksti), 8.-9.6, 23.-24.6, 30.6.-1.7 (ks teksti), 5.-6.7, 20.-21.7. , 27.-29.7 (ks teksti)

Jos haluat hitaasti kasvavat hiukset, joihin laitettu väri pysyy hyvin ja kauniina pitkään, leikkaa+värjäytä ne 20.-21.9 (eli la koska 21.9 on su eikä kampaajat silloin töitä tee paitsi jos tekevät) tai 17.-19.10 tai 13.-15.11. HUOM: ei permanenttia tms näinä päivinä!!!

Jos haluat kokemuksen mahdollisimman kurjasta tuloksesta värjäytä hiukset 16.-17.4, 25.-26.4, 4.-5.5, 22.-23.5 jne katso ajankohdat edellisestä postauksesta..

Kokeiluniloa!

 

 

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa, kuu, kuun rytmi, kuun rytmit, Kuun vaikutus, pahat tavat, riitely, sovinto Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s